Az energiakezelés menete

Távgyógyítás

Az energiagyógyítás a test körüli energiamezőben - éteri síkon történik. Az energiakezelés során feltárt minden információ energetikailag értendő. A százalékban meghatározott értékek segítségével hozzávetőleges képet, egy viszonyítási alapot kapunk szervezetünk energetikai állapotáról.

Figyelem! Az energetikai kezelés nem helyettesítheti az orvosi szakvizsgálatot, szaktanácsadást. Konkrét orvosi kérdéseivel, panaszaival forduljon szakorvosához.

Meg kell találni a kapcsolatot a tudat és az energia között.

Az energia teljes egészében a tied, és a tudat az, ami beindítja az energiát. A tudat az, ami munkába lendíti számodra az energiát, így minden gyógyító energia a rendelkezésedre áll.

Az energia a tudatra reagál, engedd meg, hogy az energia szolgáljon Téged!

Az orosz gyógyászat szemlélete letisztult, mert közvetlenül veszi fel a kapcsolatot a testtel, a tudattal és a lélekkel. A tudat állapota megelőzi a test elváltozásait, de mégsem alakít ki közvetlen kapcsolatot a testtel. A test és minden szerv külön tudattal rendelkezik, így a kapcsolatfelvétel elengedhetetlen a teljes gyógyuláshoz.

Az orosz gyógyászat a tisztánlátásra és a tisztán-érzékelésre épít, anélkül, hogy más erőket vonna magához. Azt a belső kommunikációt fejleszti, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy beteljesítsük az emberi evolúcióban történő változásokat. Hihetetlen távlatokat utazunk be a tudatunk által, meditációink által, szellemi kapcsolódásaink dimenzionális kapukat nyitogatnak, de a saját kémiánkkal, a hús-vér átalakulással még nincs kapcsolatunk, így az nem követi a tudati változást. Éppen ezért az energiakezelést inkább Tudati gyógyításnak hívom. 

Az állapotfelmérés fénykép alapján történik. A honlapon feltüntetett e-mail elérhetőségemre minden esetben egy fényképet kérek. A fénykép számomra egy információ, rezgés, hatás a páciensről. Ez alapján tudom felvenni vele a "kapcsolatot". 

A kezelés egy meghatározott időpontban kezdődik. A távgyógyítás ellenére mindig aktív részvételt igényel, a páciens tudatos hozzáállását. A kezelés 15-30 percet vesz igénybe, és ez alatt az idő alatt a páciens otthonában kényelmesen elhelyezkedik és egy meditációs, vagy relaxációs állapotban fogadja az energiákat. Megpróbálja érzetté alakítani, tudatosítani és elfogadni. A kezelést követően írásban vagy szóban megbeszéljük a tapasztalatokat. A kapcsolat a páciens és köztem - a kezelések ideje alatt - végig aktív, ilyenkor minden kis változás, érzet számít. A hangulatváltozásoktól, a fájdalom megszűnésétől, a probléma megoldásáig minden információ fontos lehet. 

Hogy hány alkalommal van szükség kezelésre - az mindig az adott problémától függ. Menet közben derül ki, hogy az adott szervezet mennyire tartja meg a kapott energiákat, hogyan éli fel azokat és beindult-e a szervezet öngyógyító képessége. Sok olyan elváltozás van, ahol egyértelmű, hogy olyan régi gondolatminták, képzetek és tudat alatti félelmek miatt alakult ki, amit távgyógyításban nehéz feloldani. Az általam vezetett Tisztító tanfolyamok pontosan ennek a megbetegítő mentális gócoknak a felszámolásáról szólnak. Minden kezelés előtt javaslatot teszek ennek elvégzésére, hogy végleges gyógyulást érhessünk el.


Még egyszer! Az energiakezelések nem helyettesíthetik az orvosi diagnózist, ellátást és gyógyszerek szedését. Az energiagyógyászat abban segítség, hogy megőrizze egészségét, vagy meglévő betegség esetén kiegészítő kezelésként javasolt.