Az energiakezelés menete

Távgyógyítás

Az állapotfelmérés fénykép alapján történik. A honlapon feltüntetett e-mail elérhetőségemre minden esetben egy fényképet kérek. A fénykép számomra egy információ, rezgés, hatás a páciensről. Ez alapján tudom felvenni vele a "kapcsolatot". 

Az állapotfelmérés során átnézem a csakrák állapotát - ez már önmagában is sok mindent elárul az illető egészségi állapotáról. A belső elválasztású mirigyek következnek, melyből következtetni lehet a szervezet hormon háztartására, az endokrin egyensúly működésére. A vérben megtalálhatóak a gyulladásra, baktériumokra, vírusokra vagy más rendellenességekre vonatkozó információk. A szervek átvizsgálása során megnézem az adott szerv energetikai működését, energiakapacitását. A vizsgálat során kirajzolódik ha az adott szervben felborult az energiaegyensúly és hogy éteri szinten már van-e elváltozás. A gyógyítás része a gerinc, ízületek és csigolyák vizsgálata; a fej és az agy területeinek átnézése is. Minden esetben fontosnak tartom az elme energiaterének megfigyelését, hogy láthatóvá váljon számomra, hogy milyen mentális folyamatok zajlanak az illetőben. Ugyanis ez határozza meg a szervezet elégtelen működését.

Második lépésként átbeszéljük a "látottakat", pontosítjuk az orvosi leletekkel, vagy előzetes kezelések kórtörténetével.

A kezelés egy meghatározott időpontban kezdődik. A távgyógyítás ellenére mindig aktív részvételt igényel, a páciens tudatos hozzáállását. A kezelés 15-30 percet vesz igénybe, és ez alatt az idő alatt a páciens otthonában kényelmesen elhelyezkedik és egy meditációs, vagy relaxációs állapotban fogadja az energiákat. Megpróbálja érzetté alakítani, tudatosítani és elfogadni. A kezelést követően írásban vagy szóban megbeszéljük a tapasztalatokat. A kapcsolat a páciens és köztem - a kezelések ideje alatt - végig aktív, ilyenkor minden kis változás, érzet számít. A hangulatváltozásoktól, a fájdalom megszűnésétől, a probléma megoldásáig minden információ fontos lehet. 

Hogy hány alkalommal van szükség kezelésre - az mindig az adott problémától függ. Általában 3-4 alkalom elegendő, egymást követő napokon, vagy más ütemezésben. Menet közben derül ki, hogy az adott szervezet mennyire tartja meg a kapott energiákat, hogyan éli fel azokat és beindult-e a szervezet öngyógyító képessége. Sok olyan elváltozás van, ahol egyértelmű, hogy olyan régi gondolatminták, képzetek és tudat alatti félelmek miatt alakult ki, amit távgyógyításban nehéz feloldani. Az általam vezetett Tisztító tanfolyamok pontosan ennek a megbetegítő mentális gócoknak a felszámolásáról szólnak. Minden kezelés előtt javaslatot teszek ennek elvégzésére, hogy végleges gyógyulást érhessünk el.


Az energiakezelések nem helyettesíthetik az orvosi diagnózist, ellátást és gyógyszerek szedését. Az energiagyógyászat abban segítség, hogy megőrizze egészségét, vagy meglévő betegség esetén kiegészítő kezelésként javasolt.