Bemutatkozás

„ … nincs gyógyító, sem beteg - olyan területen találkozunk, ahol mindez nem számít..."

Vörös Mária vagyok és gyógyítok. Hogyan? ... sokáig kerestem rá a megfelelő kifejezést, de napjainkban már könnyű dolgom van. Elém jött rengeteg megfogalmazás, ami igaz mindarra, amit és ahogyan teszek. Ilyen a szellemgyógyászat, információgyógyászat, mentális gyógyítás. De én mégis az orosz tradicionális gyógyítót szeretem a legjobban. Egyrészt mert mindent magában foglal, amit fent felsoroltam, másfelől orosz származásom meghatározza személyemet, lelkemet és gyógyítói képességeimet. Erről a pontról tudom magamat a leghűbben körbeírni, meghatározni, bemutatni.

Az eszmélés hogy ki is vagyok, miért és hogyan tovább... sok-sok évvel ezelőtt fogalmazódott meg, mikor is tanítványa lettem egy tatár-baskír származású gyógyítónak. A Kaukázus lábainál eltöltött sok gyermekkori év után természetes volt, hogy utam hozzá vezetett - úgy, hogy nem is kerestem. Évekig tanultam nála és minden olyan természetesen ismerős volt, hogy nem beépülnie kellett a tanultaknak, hanem kihoznia belőlem mindazt, amit már születésemkor magammal hoztam. Az egész életem megváltozott, a gyógyítás maga alá rendelt mindent, amiben addig értelmet láttam. Ez lett az életem.

Tanulmányaimat, az anatómiai ismeretek elsajátítását természetgyógyász tanfolyamon és magán úton folytattam, mert a diagnosztizáláshoz, vizualizáláshoz elengedhetetlennek tartottam. Pár évvel ezelőtt voltam először Indonéziában - Balin - ahol tanulmányaimat tovább folytattam helyi gyógyítók, olajkészítő mágusok mellett. Egy magas rangú pap beavatásában részesültem, amely tovább segítette, tágította érzékelésem tartományát és nyitotta meg számomra még sok új meglátás, megnyilatkozás előtt az utat. Balin elsajátítottam a balinéz masszázs, és a thai talpreflexológia fortélyait, melyekről regisztrált okleveleket kaptam. 

2014-től spirituális elvonulásokat vezettem Balin.