Feltáratlan félelmeink - Csakratisztító gyakorlatok

2022. Szeptember 10-11.

Amit fontosnak tartok a tanfolyamaimon!

Rengeteg tanfolyam van. Sokféle irány és megközelítés, mely mind ugyanazt célozza meg. Az önmegismerést. Akik eddig nálam jártak kivétel nélkül valami olyasmit kerestek, amit sehol nem találtak. Valami lényegi esszenciát, egy mozdulatot, vagy egy szót... bármit, ami a sok információt a helyére teszi bennük. A rengeteg teleírt füzetből hiányzott valami, ami az egészet összeköti - a lélek maga. Nem volt kapcsolat a tanult és a befogadó között. Azt a hangtalan ráérzést keresi mindenki, amitől megszólal bennük a belső hang - hiszen ez én vagyok! A lélek önmaga kiteljesedését keresi az emberen keresztül, ezért érzünk késztetés több és több információ felvételére.

Kétféle tanfolyammal találkoztam eddig. Az egyik rengeteg információt ad át, további fogalomrendszereket, módokat és technikákat. Kötötté teszi az értelmezést, ragaszkodik saját megfogalmazásához. A másik pontosan az ellenkezője. Nem mond semmit, hanem hatást gyakorol. Mantrákkal és frekvenciahangoló zenékkel átrezegtet. A hatás és a transzcendens élmény megszületik, de értés nélkül. Nincs találkozás. A lélek mindezt már tudja, de azért van itt, hogy megismerje.

Most írhatnám, hogy az általam vezetett "tréning", tanfolyam természetesen egészen más. Sőt! Teljesen más! Tán így is van. De ítéld meg Te magad, ahogy a sorokat olvasod. Szóvá tenni és megjeleníteni egy olyan felismerést, ami hangtalan és egy nagyon mély belső érzet - nem könnyű feladat. Az átadás maga teremti meg azt az energiamezőt, ahol mindenki közelebb kerül önmagához. A folyamat magától értetődő és spontán történik meg. Ehhez a tiszta tapasztalathoz szeretnélek elvezetni az öngyógyító gyakorlatokon keresztül. A gyakorlatok saját tapasztalataimra épülnek, de úgy adom át, hogy közben megtartom azt a szabadságot, hogy saját magad ismerd fel! Ismerj rá arra, hogy neked mit mond! Magadat lásd benne, hiszen minden átadás rólad szól!

Feltáratlan félelmeink - Csakratisztító tanfolyam

Az elmúlt években sok megértésen és elengedésen vagyunk túl, a dolgok mégsem működnek. Újra és újra előjönnek azok az érzelmi és gondolati akadályok, amelyek hátráltatnak bennünket a továbblépésben. A betegségek nehezen gyógyulnak, sőt mintha minden egyre bonyolultabbá válna. Hiába engedtünk el gyerekkori kríziseket, hiába változtattunk, meditáltunk és tisztítottunk - eredménye mégsem jelenik meg a mindennapokban. Gyakran érzünk mély kétségbeesést, ürességet, semmi nem működik, ami eddig örömmel és inspirációval töltött el.

Ha te is így érzel, akkor ez a hívás neked szól!

Változó időket élünk. Vajon tudjuk-e, hogy milyen tudatalatti programok kötnek meg bennünket fejlődésünkben? Milyen át nem gondolt kollektív félelmeket cipelünk magunkban?

Gyógyításaim során látom, hogy minden megfogalmazott testi vagy lelki probléma mögött még ott lapulnak az energiamezőbe, sejtekbe, mélytudatba szövődött félelemszálak, melyek soha nem kerülnek feltárásra. Olyan alapfélelmek és önhátráltató energiák ezek, amelyek nem átgondoltak. Ezek a megkötéseink az emberléthez kapcsolható rejtett fenntartások, a test tudatalatti elutasítása, a lélek-identitásába szövődött traumák, amit minden leszületéssel magával hoz. Amíg nem oldjuk ki ezeket a félelmeket, amíg nem állunk biztosan a fizikai talajon, addig a teremtés, a pénz, a bőség vagy könnyed lét nehezen tárul fel előttünk.

Az Önakadályoztatás képzetei - Tisztító tanfolyam a hiedelemrendszereink tisztításával foglalkozott, most viszont már készen állunk arra, hogy mélyebbre ássunk. A csakratisztító tanfolyam során elsajátítjuk az öngyógyítás alapjait, hogyan lássunk önmagunkra másként, majd az új nézőponton keresztül oldjuk ki az energiaközpontjainkba szövődött mélytudati blokkokat.

Első nap

Az öngyógyítás alapjai

- Éteri kéz, energiagömb

- Lélek-tér állapot

Élethelyzetek, képzetek és hiedelmek oldása

Új nézőpont kialakítása - fraktálváltás

Programok, minták átírása

Kapcsolatfelvétel a szervekkel, sejtekkel

Második nap  

Csakratisztítás - a feltáratlan félelmek oldása

Tudatszintekről, dimenziókról

Mi tart vissza? - Fényszigetek

A félelem oldása

Tudatváltás - az átlépés gyakorlatai

Visszatartó minták oldása

A kollektív szférák hatásai - védelmi gyakorlatok

- globális manipuláció

- a betegségtudat manipulatív hatásai

A tanfolyam díja: 40.000.- Ft

Helyszín: Gyógyulás Iskolája Budapest, VIII. Krúdy utca 16. földszint "Képzés" kapucsengő 

Kezdési időpontok: 10.30h-tól 16 h-ig mindkét napon

A tanfolyami időpontok változásának jogát fenntartjuk. A létszám véglegesítése a tanfolyam megkezdése előtt 48 órával történik meg. A jelentkezők esetleges lemondása vagy betegség miatt a tanfolyam meghiúsulhat, ezt szintén legkésőbb 48 órával a kezdés előtt jelezzük. 

A tanfolyamra jelentkezni lehet: vorosmari@gmail.com e-mail címen illetve a Gyógyító energiák - Orosz tradicionális gyógyítás facebookoldalon - üzenetben és itt, a weboldalon.

Itt jelentkezhetsz