Az információ gyógyászat alapjai - workshop

A világegyetem egy információs hálózat, információkkal működik.

Az információ gyógyászat alapjai - workshop

2024. Október 19-20.

Szinte napról-napra változnak azok a megközelítések, amivel egy ember energiarendszerét vizsgálni érdemes, mert már nem elegendő csak a testet körülvevő aura vizsgálata, hanem annak mélyebb összefüggéseit kell meglátni ahhoz, hogy értelmezni lehessen eltéréseit, működési zavarait.

Ahhoz, hogy hozzáférhessünk egy szerv elváltozásához, vagy alulműködéséhez és annak okaihoz, elengedhetetlen, hogy még tágabb perspektívából lássunk rá mind az egyéni, mind a globális működésre. Az emberi energiamezőt valóság-panelként kell megfigyelni, egy információs mezőként kell látni ahhoz, hogy kirajzolódhasson annak hibás működése, leválasztottsága egy egyetemes Rendezői rezgésről, hogy korrigálható legyen. Már nem elegendő csak a szervet energetizálni, mélyebb összefüggéseiben kell érzékelni azokat a dimenzionális sávokat, amelyek már láttatják magukat és hozzáférhetővé váltak mindenki számára.

Az információ gyógyászat - alap-workshop - bevezetést ad az ilyetén látáshoz, átfogalmazza és hozzáférhetőbbé teszi az ember gondolati és érzelmi rendszereinek az oldását, azoknak a mintáknak az átírását, amelyek akadályozzák fejlődésünket, önmagunk meghaladását.

A tematika egyszerű gyakorlat-sorozatokból áll, amely elvonatkoztat a személyes történetektől és egy sokkal magasabb szintű tudatossággal kezeli az emberi létet és annak útvesztőit.

A workshop tematikai részletezése:

1 nap.

 • Az információ gyógyászatról - bevezető
 • Gyógyító eszközök, megközelítések, éteri látás és virtuális tér-látás - gyakorlatok
 • Dimenzionált látás - rezgések, hullámok, geometria
 • A csakrákban rekedt alap-félelmek - oldás
 • A csakrák dimenzionális kiterjesztése - oldás
 • A csakrák dimenzionált hangolása
 • Szív-koherencia vizsgálata
 • Kapcsolódás a szív információival
 • Szív sejt-tudat információi és 5. dimenziós gyógyítása

2. nap

 • Egyéni mátrix vizsgálata /genetikai minták, előző életek, morfogenetikus lenyomatok/
 • A 3D energiamezőnk törésvonalainak a vizsgálata - kiegyenlítés
 • A kollektív mátrix hatása az egyéni valóság-mezőre
 • Szervek áthangolása - egy szerv információs tere
 • A transzgenerációs érintettségről - oldás
 • 5. dimenziós oldás - vissza hangolódás az univerzális egységbe
A tanfolyam díja: 40.000.- Ft 

Kezdés 10.30 h-tól és 16h-ig tart mindkét napon.

Helyszín: Gyógyulás Iskolája Budapest, VIII. Krúdy utca 16. földszint kapucsengő "Képzés" gomb

A tanfolyam max. 25 fő részvételét teszi lehetővé. Aki pszichológiai terápiára jár, pánikbetegségben szenved vagy más szorongásos tünetekkel áll orvosi felügyelet alatt, kérem jelentkezésekor jelezze. 

A tanfolyam bármikor megismételhető. 

Az ismétlő részvétel 15.000.- Ft.

Jelentkezni lehet: vorosmari@gmail.com e-mail címen vagy a Gyógyító energiák - Orosz tradicionális gyógyászat Oldalon - üzenetbenA tanfolyami időpontok változásának jogát fenntartjuk. A létszám véglegesítése a tanfolyam megkezdése előtt 48 órával történik meg. A jelentkezők esetleges lemondása vagy betegség miatt a tanfolyam meghiúsulhat, ezt szintén legkésőbb 48 órával a kezdés előtt jelezzük.

Várok Mindenkit nagyon sok szeretettel!

Sokszor elcsodálkozom azon, hogy az ember mennyire egyszerű elv szerint működik, hogy minden megközelítésben ott a megoldás is, ugyanakkor lenyűgöz, hogy mennyire összetett és bonyolult életforma a Mienk. Talán feltárhatóvá vált, átadhatóvá, hiszem, hogy már ott van Bennünk a válasz. Hogy a kérdést feltettük-e egyáltalán? Nem tudom, gyere el és fedezzük fel Együtt!

Tapasztalatok, vélemények

A tanfolyamot követően érdekes álmaim voltak, mintha egy párhuzamos világban is jelen lennék, egyszerre voltam jelen és voltam külső megfigyelő. Tehát az álmaim témája változott meg. Korábban volt egy balesetem, amiben a jobb lábamon keresztül kapott a gerincem egy ütést. Ugyanitt volt egy porckorong sérv is, ami során ugyancsak a jobb lábam "sérült". A zsibongás érzése folyamatos volt a jobb lábamban, ami minimális terhelés után elviselhetetlenné vált. A tanfolyamon végzett DNS meditáció során a jobb lábamhoz tartozó gerinc érintettséget gyógyítottam. A következő hétvégén egy egész napos programon vettem részt, és első eset volt, hogy estére elviselhető maradt a lábam állapota. Aztán pár nap múlva azt tapasztaltam, hogy megszűnt a láb zsibogás-érzése is. Azóta már egy kisebb túrát is meg tudtam csinálni és a lábam normális állapotban maradt. Csodálatos érzés! /Bartus Noémi/


Ma reggel azzal a dallammal a "fejemben" ébredtem, amit a múlt hétvégi tanfolyamon volt végig halható, és "muszáj" volt írnom, bár megköszöntem már, még egyszer szeretném közölni, mennyire örülök, hogy a személyedre, tanításodra találtam.
Kellemes, és annyira finom energiák érkeznek tőled, és a tanítási módod is érthető, logikus, s ahogy a terek információira, dimenzióira, belső látásra rá tudod vezetni az embereket, csak egyfajta rácsodálkozást érzek.Még plusz ajándékot is kaptam a tanfolyamodtól, akivel párban voltam hasonló "rezgésszinten" mozgunk, és megkedveltük egymást, s ez a mai világban hogy ennyire "hasonló" emberre találjunk tényleg egy ajándék úgy gondolom.Hálás szívvel gondolok rád, hogy a tudásodat, tapasztalataidat igyekszel másokkal is megosztani mind előadások, mind könyvek formájában. További sok tanítványt, és lelkesültséget kívánok az tanításhoz. /Pálmai Szilvia/  

Alapvetően azért érkeztem, hogy levegyem a rengeteg irányzat generálta szemüvegem és egy olyan tiszta látással távozhassak, amilyennel születtem. Ami azt illeti, ennek az első lépése megtörtént és nagyon örülök, hogy hallgattam magamra és eljöttem. Az első két meditáció annyira megérintett, hogy folytak a könnyeim közben, pedig elég régóta űzöm ezt a tevékenységet. Olyan volt, mintha egy felkészítés, egy "finomhangolás" lett volna a hétvége hátralevő részére, kinyitott valahol egy ajtót, amin be tudtam lépni a befogadói szintre. A többi meditáció - főleg a párosak - dinamikusabbak voltak, amit meglepő módon egészen jól sikerült követnem, pedig nem jellemző, hogy hamar, szinte másodpercek alatt át tudjak váltani hétköznapi tudatállapotból meditatív merengésbe és vissza. A nap végén tele volt a fejem, ugyanakkor teljesen üresnek és könnyűnek éreztem magam, mert annyira sallangmentes volt az egész nap és olyan mértékig sikerült nap végére csak erre a tevékenységre hangolódnom, hogy még most se hiszem el.Vasárnap reggel úgy ébredtem, mintha jól megvertek volna előző nap, gyakorlatilag mindenem fájt, de közben olyan érzésem volt, mintha ez valahol egy éjjel átélt metamorfózis eredménye lenne, szóval ambivalens módon boldog voltam, hogy mindenemet érzem. Ettől függetlenül nagyon jót aludtam. Ennek a napnak meditációi is hasonlóan elsöprő erejűek voltak,  gyorsan belesüppedtem a légkörbe és a hangodba is. A páros meditációk során nagyon sok új dolgot tudtam meg magamról és hasonlóan hasznos voltam a velem párban levőnek is, aminek nagyon örültem.Összefoglalva a hétvégét, azt hiszem, hogy most elkezdődik valami az életemben, amire egész eddig vártam. Rendkívül hálás vagyok neked, hogy részt vehettem ezen a két napon és bár sok dologra nem emlékszem, mert akkora volt a tudásanyag, hogy képtelenség volt mindent megjegyeznem, sok fontos és számomra hasznos dolog megragadt, amiknek köszönhetően az első - tanfolyam utáni - gyógyításom egy örökre megmaradó pozitív élmény lehetett. / Szanyi Dóra/

Csak visszajeleznék a felismeréseimről.
Igazából nemtudom mi történt velem az Információgyógyásza alapjai workshoppon de nagyon nagy felismerésem lett onnantól és Ma.
Eddig igazából mindennel kapcsolódtam csak nem önmagammal.
Mától önmagammal akarok kapcsolódni !
Önmagam akarok lenni.
Értem hogy mi és miért történt és történik az életemben. A workshoppodon tanultam meg ránézni a saját életemre és felismerni mi az ami igazán fontos nekem az életben
És mi az amire valójában szügségem van .
A workshopp óta kezd leválni az életemről azok a dolgok amire már nincs szügségem, és kezdem felismerni és beépíteni az életembe azokat a dolgokat amikre szügségem van ! /Pálinkás Zoltán/ 

Jelentkezni lehet: