Tanfolyamok

... mindennek birtokában vagy! Nem tanulod, hanem emlékezel...

Amit fontosnak tartok a tanfolyamaimon!

Rengeteg tanfolyam van. Sokféle irány és megközelítés, mely mind ugyanazt célozza meg. Az önmegismerést. Akik eddig nálam jártak kivétel nélkül valami olyasmit kerestek, amit sehol nem találtak. Valami lényegi esszenciát, egy mozdulatot, vagy egy szót... bármit, ami a sok információt a helyére teszi bennük. A rengeteg teleírt füzetből hiányzott valami, ami az egészet összeköti - a lélek maga. Nem volt kapcsolat a tanult és a befogadó között. Azt a hangtalan ráérzést keresi mindenki, amitől megszólal bennük a belső hang - hiszen ez én vagyok! A lélek önmaga kiteljesedését keresi az emberen keresztül, ezért érzünk késztetés több és több információ felvételére.

Kétféle tanfolyammal találkoztam eddig. Az egyik rengeteg információt ad át, további fogalomrendszereket, módokat és technikákat. Kötötté teszi az értelmezést, ragaszkodik saját megfogalmazásához. A másik pontosan az ellenkezője. Nem mond semmit, hanem hatást gyakorol. Mantrákkal és frekvenciahangoló zenékkel átrezegtet. A hatás és a transzcendens élmény megszületik, de értés nélkül. Nincs találkozás. A lélek mindezt már tudja, de azért van itt, hogy megismerje.

Most írhatnám, hogy az általam vezetett "tréning", tanfolyam természetesen egészen más. Sőt! Teljesen más! Tán így is van. De ítéld meg Te magad, ahogy a sorokat olvasod. Szóvá tenni és megjeleníteni egy olyan felismerést, ami hangtalan és egy nagyon mély belső érzet - nem könnyű feladat. Az átadás maga teremti meg azt az energiamezőt, ahol mindenki közelebb kerül önmagához. A folyamat magától értetődő és spontán történik meg. Ehhez a tiszta tapasztalathoz szeretnélek elvezetni az öngyógyító gyakorlatokon keresztül. A gyakorlatok saját tapasztalataimra épülnek, de úgy adom át, hogy közben megtartom azt a szabadságot, hogy saját magad ismerd fel! Ismerj rá arra, hogy neked mit mond! Magadat lásd benne, hiszen minden átadás rólad szól!