Az önakadályoztatás képzetei - Tisztító gyakorlatok

2024. Július 6-7.

Amit fontosnak tartok a tanfolyamaimon!

Rengeteg tanfolyam van. Sokféle irány és megközelítés, mely mind ugyanazt célozza meg. Az önmegismerést. Akik eddig nálam jártak kivétel nélkül valami olyasmit kerestek, amit sehol nem találtak. Valami lényegi esszenciát, egy mozdulatot, vagy egy szót... bármit, ami a sok információt a helyére teszi bennük. A rengeteg teleírt füzetből hiányzott valami, ami az egészet összeköti - a lélek maga. Nem volt kapcsolat a tanult és a befogadó között. Azt a hangtalan ráérzést keresi mindenki, amitől megszólal bennük a belső hang - hiszen ez én vagyok! A lélek önmaga kiteljesedését keresi az emberen keresztül, ezért érzünk késztetés több és több információ felvételére.

Kétféle tanfolyammal találkoztam eddig. Az egyik rengeteg információt ad át, további fogalomrendszereket, módokat és technikákat. Kötötté teszi az értelmezést, ragaszkodik saját megfogalmazásához. A másik pontosan az ellenkezője. Nem mond semmit, hanem hatást gyakorol. Mantrákkal és frekvenciahangoló zenékkel átrezegtet. A hatás és a transzcendens élmény megszületik, de értés nélkül. Nincs találkozás. A lélek mindezt már tudja, de azért van itt, hogy megismerje.

Most írhatnám, hogy az általam vezetett "tréning", tanfolyam természetesen egészen más. Sőt! Teljesen más! Tán így is van. De ítéld meg Te magad, ahogy a sorokat olvasod. Szóvá tenni és megjeleníteni egy olyan felismerést, ami hangtalan és egy nagyon mély belső érzet - nem könnyű feladat. Az átadás maga teremti meg azt az energiamezőt, ahol mindenki közelebb kerül önmagához. A folyamat magától értetődő és spontán történik meg. Ehhez a tiszta tapasztalathoz szeretnélek elvezetni az öngyógyító gyakorlatokon keresztül. A gyakorlatok saját tapasztalataimra épülnek, de úgy adom át, hogy közben megtartom azt a szabadságot, hogy saját magad ismerd fel! Ismerj rá arra, hogy neked mit mond! Magadat lásd benne, hiszen minden átadás rólad szól!

Az önakadályoztatás képzetei - Tisztító workshop

Szeretnél végre fellélegezni? Akkor indulj el és változtass az életeden! Ha segíteni akarsz magadon és elhatároztad, hogy végre megkönnyíted az életed - itt érdemes elkezdeni! Olyan láthatatlan szálak bogozzák össze jelen életünket, amire nincs rálátásunk. Minden hatással van mindenre! Nézz szembe azokkal a háttér erőkkel, amelyek megnehezítik munkádat, kiteljesedésedet, párkapcsolatodat, anyagi helyzetedet. Akard látni, mi áll betegséged, érzelmeid hátterében.

A tisztító gyakorlatok segítenek megérteni azokat a folyamatokat, amelyek benned játszódnak. A "feltérképezés" és tisztulás során lehetőségünk lesz arra, hogy megértsük eddigi szenvedésünket, a betegségünk gyökerét vagy mindazt, ami hátráltat bennünket célunk elérésében. Mindannyian Önmagunkat keressük, hogy végre elkezdhessük úgy élni az életet, ahogy mindig is terveztük - "odaát". A tisztánlátás képességét nyerjük vissza, hogy megkülönböztethessük a képzeteinket a valóságtól. A megtisztulás lehetőséget ad lelkünk igazi fejlődésére - a felismerésekre, a megértésre, a boldogságra.

A tanfolyam során végzett tisztítások:
Első nap
- Oldás gyakorlatai
Születési trauma oldása
Előző életek lenyomatainak oldása - erősségeink/gyengeségeink
Rögzült félelmek - kollektív emberi blokkok oldása
Családi minták oldása - apai és anyai ág
Rögzült képzetek, hiedelmek elengedése
Ebéd
A fájdalomtest megjelenítése és a vele való azonosság megszüntetésének gyakorlata
A betegségtudat felszámolása


Második nap
-Tisztító gyakorlatok
Az aura tisztítása
Az aura védelmének gyakorlata
A gerinc mentén húzódó blokkok tisztítása
Élethelyzetek tisztítása
Energetikai kötések tudatosítása és kioldása
Sejtszintű programok feltörése
Ebéd
A sejtszintű átprogramozás gyakorlata
- A befogadás gyakorlatai
A tiszta szeretetenergia aktiválása, csatorna megnyitása
Isteni tengelyt középre rendező gyógyító tér
Kapcsolatfelvétel szellemi Önvalónkkal - a Belső Mesterrel

A tanfolyam díja: 40.000.- Ft

Kezdés 10.30 h-tól és 16h-ig tart mindkét napon.

Helyszín: Gyógyulás Iskolája Budapest, VIII. Krúdy utca 16. földszint kapucsengő "Képzés" gomb

A tanfolyam max. 25 fő részvételét teszi lehetővé. Aki pszichológiai terápiára jár, pánikbetegségben szenved vagy más szorongásos tünetekkel áll orvosi felügyelet alatt, kérem jelentkezésekor jelezze. 

A tanfolyam bármikor megismételhető. Az ismétlő részvétel 15.000.- Ft.
Jelentkezni lehet: vorosmari@gmail.com e-mail címen vagy a Gyógyító energiák - Orosz tradicionális gyógyászat Oldalon - üzenetben

A tanfolyami időpontok változásának jogát fenntartjuk. A létszám véglegesítése a tanfolyam megkezdése előtt 48 órával történik meg. A jelentkezők esetleges lemondása vagy betegség miatt a tanfolyam meghiúsulhat, ezt szintén legkésőbb 48 órával a kezdés előtt jelezzük.

Várok Mindenkit nagyon sok szeretettel!

Az ember nem látja Önmagát, nem érzi, hogy már most ebben a pillanatban is boldog. A Tisztító tanfolyam célja, hogy az átadott oldó és feltáró gyakorlatok segítségével megtisztulhassunk, és végre emlékezzünk.

Mit is jelent a Tisztulás? Ehhez először is vessük el, hogy az ember csak test és elme és azt is, hogy megszületett és hogy valamikor meg fog halni. Egy pillanatra helyezkedjünk el abban, hogy az ember több annál, mint amit gondol magáról. Sokkal több annál. Leginkább egy energiamező, amely tele van élő információval. Ezek a lenyomatok, információk határozzák meg karakterünket, érzéseinket és gondolatainkat. Ezek a lenyomatok soha nem kérdőjeleződnek meg, mert nem nézünk a mélyére. Pedig innen fakadnak félelmeink, fenntartásaink, itt rejlenek a belénk égetett minták, a hozott, nem tudatos előző életek fájdalmai. A múlt sötét, elfeledett részei, egyéni és globális szinten, ami az egész emberi fajra jellemzően terhel - kivétel nélkül - mindenkit. Ezek számításba vételével, tisztításával fog kirajzolódni az ember Igazi lénye. Az ember elgondolása, látása megváltozik, és a lélek megkönnyebbül. Ezen a ponton van lehetőség a betegségek felszámolására, a meghatározhatatlan érzelmek elengedésére és a tiszta meglátásra - hogy ki is vagyok valójában?

A betegség csupán azért merül fel, hogy meggyógyítsuk. Tekintsünk úgy a betegségre, mint olyasvalamire, ami egy leckét tartogat a számunkra. A betegség azt mondja: - "Nézz rám! Kérlek, gyógyítsd meg azt, amiért vagyok, azt, amit szimbolizálok! Kérlek, gyógyítsd meg bűntudatodat! Kérlek, gyógyítsd meg ön-utálatodat! Kérlek, gyógyítsd meg korlátozó gondolataidat! Kérlek, lépj tovább és Szeress, hogy meggyógyulhassak!" Így a betegség megköveteli a spirituális fejlődést. Egy sürgető ismérv, ami elmondja számunkra, hogy valami nem stimmel, hogy valamire oda kell figyelnünk és át kell gondolnunk.

Mi magunk vagyunk azok, akik meghatározzuk a betegség jelentését, és ezzel hatalmat adunk neki önmagunk felett. Kiadjuk a hatalmat életünk felett, mindez áldozati szerepünkből fakad. Saját elménk hatalmát tagadjuk meg. A gyógyulás az elme hatalmának visszaszerzéséből fakad, a ráeszmélésből, miszerint csakis én ruházom fel bármilyen jelentéssel körülményeimet.Az egészséges ember felismeri létezésének igaz természetét, hogy sokkal több, mint a test. Ne adjuk ki az irányítást a kezünk közül és fogadjuk el, hogy mi vagyunk boldogságunk és egészségünk forrása. Nem azon múlik, hogy mi történik a világban, sem járványtól, sem táplálkozástól, semmitől, ami tőlünk független. Haladjuk meg hitrendszerünket, képzeteinket és rögzült reakcióinkat, hogy tisztán lássunk!

A tisztító gyakorlatok célja, hogy az átadott oldó és feltáró gyakorlatok segítségével megtisztulhassunk, és végre emlékezzünk. A tisztulás és "feltérképezés" során lehetőségünk lesz arra, hogy megértsük szenvedésünket, a fájdalom jelenlétét életünkben. Hogy megtaláljuk igazi Önmagunkat és elkezdjük élni az életet úgy, ahogy mindig is terveztük - "odaát". A tisztánlátás képességét nyerjük vissza, hogy megkülönböztethessük a valóst a valótlantól, hogy mi az, ami ténylegesen zajlik, mi az élet, az univerzális teremtés, a Föld bolygónkkal együtt járó milliónyi áldás, hogy mennyien, de mennyien vigyáznak ránk.


Tapasztalatok, vélemények

Szóról szóra a tanítások alkalmazását hozta az Élet. Egyetlen lehetőségem volt: beleállni a helyzetbe, kiállni magamért egészségem érdekében. De hogyan? Ezt eddig nem tettem. Hűha, mit tegyek, hogy megoldjam? Izgultam, izzadtam, mint oly sokszor.S ekkor érkezett a gondolati kapcsoló: tudom másként tenni, mint eddig. Mit is hallottam a tanfolyamon?
Gyökércsakra erősítése, földelem magam, beleállok a megoldandókba. Fáj? Persze hogy fáj, ez az élet része. Tudatosítom magamban, hogy így eljutok A-ból B-be, haladok céljaim felé, s ez nagy eredmény. Annyira erős békét ad ez a hozzáállás, s ez új élmény. /Vincze Marianna/

Jelentkezés